A fogorvos válaszol

Nehéz érzés a fog körül

K. Enikő

Tisztelt Doktor Úr!Nő!

A gyökérkezelt fognál pl. ha hideg van lehet olyat érezni, hogy a fognál nehéz érzésem van, olyan mintha tele lenne. Nem fáj, csak érzem, mintha lenne ott valami.

Üdvözlettel: Enikő

Válasz

Kedves Enikő!

Néha előfordulhatnak hasonló panaszok már gyökérkezelt fogak esetén is, még akkor is, ha a gyökérkezelés jól sikerült és nem alakult ki elváltozás a gyökércsúcs körül.

Viszont mindenképpen meg kellene nézetni a fogat, hogy a gyökértömést követően nem alakult-e ki gyulladás a gyökércsúcson, ugyanis a panaszai akár ebből is adódhatnak.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk