A fogorvos válaszol

Nehéz kiölni az ideget?

Köszönöm a októberi választ,kedves doktor! Sajnos még mindig 2.ik fogam gyökérkezelés alatt állok. Már 10.iken vagyok túl, 1x próbatömést kaptam, de egy óra mulva nagyon fájt és dagadt volt.Másodszor átfúrták,utána vattával próbáltak 2x,ugyanaz volt a panaszok,azonnal levettem és elmúlt a fájdalom.Nyitva hagyni fájdalommentes, de holnap megpróbálják ideiglenes töméssel,de érzésem szerint nem fog változni,fájni fog.Ha reménytelen lesz,el fogom vesziteni az első fogamat?

Válasz

Elképzelhető, hogy van egy járulékos csatorna, ami nem került feltárásra és az okozza a problémát, vagy nagyon görbe és nem lehetett eddig végighaladni a teljes csatornahosszon.

Ilyen komplikált gyökérkezelés esetén érdemes antibiotikummal megtámogatva lezárni a fogat.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk