A fogorvos válaszol

nyálkő

G. Melehov

Tisztelt Doktor Nő/Úr!

Néhány hónappal ezelőtt dudor keletkezett az alsó ajkamon belül, fogorvos megállapította, hogy mucocele. Szájsebészhez küldött, aki felnyitotta, a megfelelő eljárást végrehajtotta, és lezárta. Ezután ugyanúgy nőtt, majd másodjára is felnyitotta, begyógyult, de közben megint előjött e za probléma. A kérdésem, hogy mikor kellene elkezdenem ez miatt aggódni? Hány alkalomig csinálják ezt? Köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Látatlanban sajnos nem áll módomban válaszolni erre, ehhez több információra lenne szükség, illetve egy személyes konzultációra.

Rendelőnkben Dr. Dr. Sass Tamás kollégám foglalkozik hasonló esetekkel.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk