A fogorvos válaszol

nyálmirigy ciszta

O. Georgina

Tisztelt Doktor Nő / Úr !

Májusban kioperáltak egy mucocelét az alsó ajkamból, majd varratszedés után 3 hét elteltével megjelent a heg mellett egy fehér nyálkás folyadékkal teli vízhólyaghoz hasonlítható képződmény. Ezután ismét meglátogattam egy szájsebészt, aki ezt a képződményt is kioperálta, aztán ugyanúgy pár hét múlva ismét megjelent ez a hólyag a számban. A sebet mindig tisztán tartottam , ügyelek a szájhigiéniámra.
A kérdésem az lenne , hogy természetes-e ez a képződmény , mivel a kioperált cisztámhoz egyáltalán nem hasonlít, illetve milyen kezelésre lenne szükségem , hogy elkerüljem azt , hogy harmadjára is kimetszenek a számból egy darabot?

Előre is köszönöm a választ!

Válasz

Kedves Kérdező!

Kérdésének megválaszolására kizárólag személyes konzultáció után van lehetőség, hiszen pusztán elmondása alapján lehetetlen megítélni, mi lehet az.

Rendelőnkben Dr. Dr. Sass Tamás kollégám tud segíteni Önnek!

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk