A fogorvos válaszol

Nyálmirigy gyulladás

Szép napot !Kérdésem a következő lenne : 3 nappal ezelőtt felkerestem a helyi Fül-orr-gégészetet, ahol azt mondták, hogy valószínű nyálmirigy gyulladásom és ezzel párhuzamban nyálkövem van. Citromot szopogasson-hangzott a kezelés. Kaptam időpontot UH-ra )( kb.3hét ) , de addig ezt az iszonyatos fájdalmat nem biztos, hogy bírni fogom. Semmi egyéb kezelés, csak a citrom. Én szedem az Algoflexet de már néha úgy érzem az sem ér semmit. Csak a nagy „göböt ” érzem az állam alatt, és a nyelvem alatt. Enni semmit nem tudok . Amennyiben idő kérdése a javulás kérem nyugtassanak meg, hogy még kb.3 napig ilyen lesz, akkor kibírom. De ha van megoldás ( gyors ) akkor kérdésem az lenne : Mi ??Válaszukat előre is köszönöm :Tisztelettel Bodnár Krisztina

Válasz

Nyálmirigygyulladás és nyálkő együttes jelenlétekor a savanyú ételek, italok fogyasztása mellett antibiotikum szedése is indokolt lehet. De addig, ameddig kő zárja el a nyálmirigy kivezető csövét addig az étkezések utáni fájdalom továbbra is fennállhat.

Mielőbbi jobbulást!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk