A fogorvos válaszol

Nyálmirigy-gyulladás

Tisztelt Doktorok!

Idén februárban elkaptam a covidot, amit gyakorlatilag tünetmentesen átvészeltem, viszont kialakult egy göb az állkapcsom alatt. Miután nem múlt el, a háziorvosom UH-t csináltatott, majd az UH orvos javasolt egy biopsziát. Már az is megtörtént, szerencsére semmi atipikus dolog nincs, nyálmirigy gyulladás a diagnózis. Mit lehet ezzel tenni? Gyógyszert nem kaptam rá, a göb alapvetően nem okoz panaszt, csak van.

Válasz

Kedves Kérdező!

A leletei ismeretében, valamint egy szájvizsgálatot követően tudunk segíteni abban, pontosan milyen lehetőségek vannak problémájának megoldására. Pusztán a leírtak alapján sajnos nem tudunk tanácsot adni Önnek.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk