A fogorvos válaszol

nyelv alatti fájdalom

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az lenne a problémám , hogy ma reggel óta fáj a nyelvem alatt és van alatta 2 kis pukli , az nem fáj , nem érzékeny ha hozzá nyúlok, viszont ha beszélek , eszek vagy csak úgy mozgatom a nyelvem akkor nagyon fáj.. mit csináljak ? mit tanácsol? nem szeretnék orvoshoz menni ezzel .. válaszát előre is köszönöm .. 🙂

Válasz

Mindenképp javaslom, hogy keresse fel kezelőorvosát vagy rendelőnket, a leírás alapján sajnos nem lehet megítélni, hogy mi okozza panaszait. Ha aphtha, az spontán gyógyul, de ha a két „pukli” a nyálmirigy kiveztőcsatorna nyílása, más jellegű gyulladásról lehet szó.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk