A fogorvos válaszol

Nyelv alatti kinövés

B. János

Tisztel Doktor nő/Doktor úr!

Először is remélem jó helyre fordulok ezzel a panasszal, hiszen nem foggal kapcsolatos. (amennyiben nem kérem segíten milyen terület foglalkozik ezzel) A nyelvem alatt jobb oldalon egy fura fájdalom mentes kinövést vettem észre. Picit olyan mintha egy kicsi szemölcs lenne.
Kép: https://i.imgur.com/GOmvFwC.jpg
A kérdésem az lenne, hogy ez mi lehet és kell e tovább menjek orvoshoz fizikai vizsgálatra. Mivel apróságnak tűnik és fájdalommentes ezért nem igazán foglalkoztam vele, de az internetes keresések persze mindig a lehető legrosszabb diagnózissal állnak elő, úgyhogy úgydöntöttem inkább megmutatom.
Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Mindenképpen egy személyes szájvizsgálat szükséges a diagnózis felállításához. Amennyire a fotókon látszódik jóindulatú elváltozásnak tűnik. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk