A fogorvos válaszol

nyelv zsibbadás

Tisztelt Doktor Nő/Úr!Arra a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy 3 napja volt egy íny műtétem alul, és azóta a nyelvem szörnyem zsibbad. Ez az állapot meddig tarthat? Elmúlik valaha? A doktor úr azt mondta, eltalált egy ideget az érzéstelenítő beadása közben,majd elmúlik. Ez eléggé kellemetlen, ráadásul rendszeresen ráharapok, merthogy egyáltalán nem érzem. Elég nehéz így enni, beszélni, az érzésről már nem is beszélve. Egy kicsit aggódom, hogy így marad. Előre is köszönöm válaszát.

Válasz

A zsibbadás időtartama az idegsérülés mértékétől és kiterjedésétől függ. Azt mindenképpen fontos tudnia, hogy akármekkorra is a sérülés mértéke a javulás minden esetben nagyon lassú. Az enyhe sérülést követő másfél- két hét után érezhető javulás.

B- vitamin komplex ( recept nélkül kapható) szedése segíti a regenerációt!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk