A fogorvos válaszol

Nyelv

V. Erzsébet

Tisztelt Doktor úr/nő!

Egy olyan problémám lenne, hogy egy hete észrevettem a nyelvem tövém egy piros kis pöttyöt, olyan mint egy kis vérhólyag. Nem fáj, nem érzek semmit. Igazából csak nézegettem a fogaimat és akkor láttam meg. Ön szerint mi lehet ez? Én azonnal a legrosszabbra gondoltam,nagyon aggódom.

Válasz

Kedves Erzsébet!

A szájnyálkahártya elváltozásainak diagnózisához mindenképp klinikai vizsgálatra van szükség, pusztán a leírás alapján nem lehet konkrét választ adni. Kérem keresse fel kezelőorvosát vagy rendelőnket vizsgálat céljából. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk