A fogorvos válaszol

Nyelv

V. Erzsébet

Tisztelt Doktor úr/nő!

Egy olyan problémám lenne, hogy egy hete észrevettem a nyelvem tövém egy piros kis pöttyöt, olyan mint egy kis vérhólyag. Nem fáj, nem érzek semmit. Igazából csak nézegettem a fogaimat és akkor láttam meg. Ön szerint mi lehet ez? Én azonnal a legrosszabbra gondoltam,nagyon aggódom.

Válasz

Kedves Erzsébet!

A szájnyálkahártya elváltozásainak diagnózisához mindenképp klinikai vizsgálatra van szükség, pusztán a leírás alapján nem lehet konkrét választ adni. Kérem keresse fel kezelőorvosát vagy rendelőnket vizsgálat céljából. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk