A fogorvos válaszol

Nyelvem

.

Tisztelt klinika!Jàrtam gègèszhez mert mèg mindig fehèr a nyelvem teteje,kèszitett ny tenyèszetet negativ eredmènyel.Azota vagyok igy miota antiniotikumot elszedtem.Javasolta hogy keresek meg szàjsebèszetet.Mièrt?

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Antibiotikum szedését követően a szájban el tudnak szaporodni az egyébként problémát nem okozó gombák, ez a száj nyálkahártyáján, így a nyelven is egy letörölhető fehér lepedékkel járó elváltozást okoz. Ezt gombaellenes szerekkel kezeljük. Amennyiben az elváltozás ettől a leírástól eltér, további vizsgálatokra lehet szükség. Mindekét esetben a száj nyálkahártyájának elváltozásaival foglalkozó szakorvost kell felkeresnie. Rendelőnkben keresse szájsebészeinket bizalommal. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk