A fogorvos válaszol

Nyelven fehér folt

.

Tisztelt Válaszoló!

Körülbelül 1-1,5 hete vettem észre egy fehér kemény, érintésre nagyon nagyon kicsit érzékeny foltot, az alábbi linken megtekinthető egy fénykép róla: https://drive.google.com/file/d/14ayGviC0dtqd-XIThxVKskmZRz_UqMxG/view?usp=drivesdk

Háziorvos ecsetelőt javasolt rá, Glycerinium boraxatum, és azt tanacsolt hogy ha nem múlik el akkor mutassam meg fogorvosnak. 2,5 napja ecsetelem de nem nagyon akar elmúlni. Kérdésem az lenne hogy mi lehet ez? Elég fogorvoshoz vagy szajsebeszhez menni vele inkább?
Előre is köszönöm.
Üdv

Válasz

Kedves Kérdező!

Szájsebész kollégát kellene felkeresni személyesen panaszával.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk