A fogorvos válaszol

nyirokcsomóduzzanat foghúzás után

T. szak-fogorvos !10 nappal ezelőtt gyanúsan nyilallt egy hátsó fogam, amin korona volt. Felkerestem a fogorvosomat, aki koronán keresztül gyökérkezelte. Felirt antibiotikumot, amit szorgalmasan szedtem. A negyedik napon még mindig úgy fájt a fogam, hogy visszamentem és foghúzás lett a vége. Elvágta a hidamat, és kihúzta a fogat. Reméltem, hogy most már megszűnik a fájdalom, de nem ez történt. Eltelt megint 3 nap visszamentem. Megnézte, és közölte „nem ír fel antibiotikumot, majd a nyirokrendszer elszállítja a kemény duzzanatot ami keletkezett. Továbbra is fájt, hasogatott, kemény nagy csomó féjdalmasan sajgott. Hétvége jött, az ügyeletre mentem /háziorvosi/ a doki azt mondta, nagyon bedurrant, és felirt újabb antibiotikumot. Szedem-szedem, csillapodott a fájdalom, de még mindig szükségem van rá, mert nélküle nem bírnám. A csomó nem lappad, mit tegyek?

Válasz

Panoráma és szájüregi felvétel készítése lenne szükséges. A nyirokcsomóduzzanat lohadásához akár 7- 10 napta is szükség lehet!

Mielőbbi jobbulást!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk