A fogorvos válaszol

Nyomásra érzékeny szemfog

N. Nagy

Az elmúlt napokban azt tapasztaltam, hogy a felső fogsoron az egyik szemfogam ugyan hidegre, melegre nem, de nyomásra érzékennyé vált.
Néha, amikor gyorsabban ver a szívem, el szokott kezdeni intenzíven lüktetni. Néha azt tapsztaltam mintha egy picit mozgott is volna.
Amíg el a fogorvosra kerül a sor, tudna ajánlani egy módszert a tünetek enyhítésére?
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel : Nagy Tamás

Válasz

Kedves Tamás!

A fogászatban a fogmosáson kívül sajnos házi praktikák nincsenek. Amennyiben fáj a foga, úgy a tervezett ellátásig fájdalom csillapítót tud bevenni, amennyiben ennek szükségét érzi.

Fokozódó panaszok esetén érdemes ezt jelezni a kezelést végző kollégának, esetleg előbb sort tudnak keríteni a szükséges beavatkozásra.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk