A fogorvos válaszol

OPT felvétel

Kedves Doktor Nő!Tudom,hogy a Gyulai Rendelőintézet nem Önökhöz tartozik, de mivel Önök jártasak az egészségügyben..ezért a következő után szeretnék érdeklődni…Beutaltak Gyulára OPT felvétel készítésére,góckutatásra…a Gyulai Rendelőintézet Radiológiai osztályára..azt tudom hogy magánrendelőkben például ezért a felvételért fizetni kell…de kórházban kell?Minden papírom érvényes…tb is…stb…Kaptam dalacin gyógyszert a fogamra..még nem lesz meg a felvétel….A fogam ami elkezdett fájni gyökérkezelt több mint egy éve…de mindig is érzékeny volt….orr alatt nyomásra…és az utóbbi egy hétben már fáj is…..Ettől a gyógyszertől fog enyhülni a fájdalom?További szép napot Önnek!Beni

Válasz

Az orr alatti fájdalom az elülső fogak gyökércsúcs körüli terület krónikus gyulladására utal. Az ebből fakadó fájdalom enyhülni fog antibiotikum hatására, de a probléma nem fog megoldódni!

A panorámafelvétel készítése térítésmentes OEP- fínanszírozott intézményben.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk