A fogorvos válaszol

orrcsontban lévő dudor/cysta közvetlen az ez elülső front fog fölötti részben

.

Tisztel Doktor! Egy olyan kérdéssel fordulok Önhöz,hogy az elöl lévő fogaim fölött az orrcsontban lévő kemény csomó szerű dolgot azt a szájsebész kezeli vagy a fül orr gégész? cystára gyanakszom. Régebben resectiot kellet végre hajtani ott( 11,12) es fogak de nem vezetett sajnos eredményre izületi gyulladásaim vannak és a hajam is kihullott. későbbiekben kihuzattam a két fogat a hajam visszanőtt egy év alatt ,de az izületi gyulladás nem múlik, az orrcsontban meg érzek egy csomószerű daganatot ami nem fáj csak ha megnyomom.

Válasz

Kedves Kérdező!

Alapvetően egy fogorvost kellene felkeresni és egy CT felvételt készíteni. Panoráma röntgen hiába készül, sajnos góckutatáshoz ma már 3D-ós képalkotóra van szükség, amennyiben pontos választ szeretne.

Ha a fogorvos kolléga kizárta a fogászati góc kérdését, utána érdemes tovább menni más szakterület irányába.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk