A fogorvos válaszol

Összes fogam fáj .

B. Csilla

Tisztelt Címzett ,Doktor Úr!
Szeretnék véleményt kérni .Decemberben kezdődött fogászati panaszom mely abban nyilvánult meg hogy bal oldalt a felső fogak ,hátulról harmadik fogam érdekes érzetű lett és a mellette lévő is .A fogorvos szerint nem a fogam fáj kaptam gyógyszert elmúlt .Januárban ismét kezdődött ugyan itt ,de mellé sajnos az összes fogam és a füleim ,fejem is kezdett fájni .A felső fog (25 ös ) oldala levált ,betömték ,de érzékeny maradt .Közben annyira elkezdtek fájni ,bal oldalt alul utolsó fogat kifúrták ,gyökérkezelték ,de nem lett jobb .Mostanra fáj az összes fogam ,a füleim nagyon erős fájdalommal zúgással ,dobogással ,erős fejfájással .Bal arcüregem is fáj ,homlokam.Fogorvosok szájsebészetre küldenek ,azok pedig vissza .Jártam fül orr gégésznél de ő is fogorvoshoz küld .Most ott tartok 25 ös fog kifúrva ,bal alul utolsó kifúrva . Többször szedtem antibiotikumot de nem használt .Mi tévő legyek és mi lehet a gond ? Köszönöm a válaszát .
Tisztelettel B. Csilla

Válasz

Kedves Csilla!

Röntgenfelvételek és vizsgálat hiányában sajnos nem lehet nyilatkozni a panaszait okozó esetleges fogászati okokról. Azonban ha a fogászati, gégészet eredet kizárható, érdemes lenne neurológushoz fordulni panaszaival, ha pedig az idegi eredet is kizárható, egy Lyme-tesztet kellene készíttetni, mert a Lyme-kór is okozhat ilyen megtévesztő arcfájdalmat. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk