A fogorvos válaszol

Pánik van, tiszteltel

L. Jozsef

Üdvözlettel, Lukács József.

Tünet;
Kb 8 ciszta a szájüregemben.Már löttyög az alsó meglévő néhány első.Bár már csak ezzel tudok/tudtam rágni óvatosan….voltam néhány orvosnál,és 3d röntgen.Persze,ezt nem tarthattak meg…Ami a gáz, hogy sem tb, sem sok Milla…..ilyenkor mi van?38 éves fiatal ember vagyok….màr abba is belemennék,hogy tanulók barkácsoljanak rajtam..600as ibuprofén+kataflan a barátom…
Segítséget szeretnék kérni.

Válasz

Kedves József!

Állami ellátásban a klinikákon van lehetőség tanulók kezei között gyógyulni, szakorvosi felügyelettel. 

A fájdalom megszűnése érdekében mielőbb meg kellene szabadulni az arra ítélt fogaktól, és egy előre megírt kezelési terv szerint folytatni a többi teendővel.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk