A fogorvos válaszol

Pánikbetegek fogászati ellátása

.

Tisztelt Fogorvos Úr!Unokahugom pánikbeteg, és néha vannak rohamai amikor görcsöt kap és elájul. Mivel ezt a fogorvosi kezelések előtt mindig „bevallotta” ezért senki nem volt hajlandó elvállalni. Egy lyukas fogról lenne csak szó, de senki nem vállalja, mert félnek, hogy kezelés közben lesz rosszul, és a fúró esetleg kárt tesz benne. Nem mindennaposak a rohamai,két három havonta jelentkeznek. Úgy gondolom egészséges emberrel is megtörténhet, hogy rosszul lesz kezelés közben. Szertnék tanácsot kérni Őnöktöl, hogy milyen megoldás jöhetne szóba, esetleg Önök vállalnak-e ilyen problémás esetet.Várom válaszukatTisztelettelSz. Katalin

Válasz

Klinikai hátérrel lenne érdemes a kezelést elvégezni: Budapesten az egyetemi Klinikán.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk