A fogorvos válaszol

Pár hete jelentkező szájban lévő pöttyök

N. Sándorné

Tisztelt doktor úr /nő
2020 június hónapban voltam kontroll vizsgálaton fogorvosnal
Egy tömés volt és fogkő le szedés.. Mindent rendben találtak. Viszont újra zárva van a fogászat ahova járok telefonon sem érem el őket. Egy hónapja észre vettem a száj belső falán kis fura hólyagokat vagy repedeseket… Nagyon félek mi okozza.. Stresszes életem van dohányzom.. A kovid ideje alatt két idős szüleimet apolom.. Képet csatolnek mi ez és hova forduljak? Attól félek rák beteg vagyok. Mind két oldalon vannak apró pöttyök de nem fáj. Érdes de nem egybe függő.. Szajpadlas és a nyelv alsó felső részén nincs elváltozás. Csak két oldalon a két arc felől. Köszönöm válaszukat előre.

Válasz

Kedves Kérdező!

Szájnyálkahártya elváltozásokat fénykép alapján sajnos nem áll módunkban vizsgálni/diagnosztizálni. 

Ezen a területen természetes szájnyálkahártya képletek is előfordulnak, amitől differenciálni kell a vélt elváltozásokat. Emiatt is szükséges a személyes vizsgálat.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk