A fogorvos válaszol

Piros folt a nyelven

Jó napot érdeklődni szeretnék, barátom nyelvén egy ovális alaku sötétpiros folt van már vagy 6-6 napja, Mintha megégette volna, de nem mulik, nem akar vele orvoshoz menni, Mitol lehet a folt? Valamit mi ilyen esetben a teendő? Várom válaszát.

Válasz

Természetesen látni kell az ilyen hámelváltozásokat, hogy az orvos biztos diagnózist állíthasson fel, de ha hirtelen keletkezett, magában áll és nincs egyéb tünet, akkor valószínüleg valamilyen fizikai (beharapás, égés, stb.) behatás eredménye. Klórhexidines (Corsodyl), vagy kamillás öblögetés segíti a gyógyulást, ha 1 hét múlva sem múlt el, feltétlen keressen fel szakembert!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk