A fogorvos válaszol

Plusz fog, gyermek, deformáció!

B. Bernadett Boglárka

Üdvözlöm!
Gyermekemnek mindkét oldalon kijött egy egy plusz foga, amik a többi fogat durván befelé deformálták. Képet is csatolnek, de itt nem tudok.
Kérdésem az lenne, hogy a jelenlegi helyzetben (vikagjarvany) ez indokol e sürgős beavatkozást? Illetve mire kell számítani? Hogyan fogják ezt kezelni?

Válasz

Kedves Kérdező!

A pontos válaszhoz természetesen látni kellene az esetet egy fogszabályozó szakorvos kollégának, vagy egy gyermek fogszakorvos kollégának. Ehhez tudni kellene a gyermek pontos korát is.

Mivel a fogváltás egy évekig elhúzódó folyamat, jelen helyzetben ez nem tartozik az akutan ellátandó panaszok közé. Amint elmúlt a veszélyhelyzet, keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk