A fogorvos válaszol

Pokoli bölcsességfog fájdalom

.

Jó napot!

Március 15-én lezdett fájni a növő,l bölcsességfogam, bal felül, most már alul is. Akkor már itt vidéken nem vállalzak el, műtétre, szájsebészet bezárt. Majd kiadták a határozatott is. Akkor enyhült is, viszont stombat óta pokoli a fájdalom. Főleg este, és csak erősödik, ma a legrosszabb. Cataflamot szedek rá, de bevettem sajnos 3-at is, de semmit nem enyhít ezen a poklon. Borzasztó erős. Inkább a felső a problémás, fáj jobban, íny alatt van mindkettő.

Viszont így, hogy a gyógyszer sem használ már, már az sem érdekel, ha sokat geszwk be, csak kicsit enyhítene. Ilyen pokolban fájdalomban nem volt részem, csak erősödik. Már az altatón gobfolkodom, legalább bealudmék és nem érzem.

Hogyan bírjam ki a vészhelyzet végéig így? Mit csináljak?

Köszönöm szépen.

Válasz

Kedves Kérdező!

Akut páciensként ellátható. Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy a jelenleg gyulladásban lévő fogat rögtön kiveszik, sok más beavatkozás lehetséges, ami most enyhít fájdalmán.

Rendelőnkben akut páciensként természetesen ellátjuk, keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk