A fogorvos válaszol

Pótlás

.

Tisztelt Doktor!
Sajnos hihetetlen nagy gondom van.
Nagyon fiatal vagyok, de jobb oldalon egy fogam sincs, csak beletört csonkok. Se felül se alul. Elől is kiestek már, illetve fekete csonkok vannak amik mozognak, és töredeznek folyton. Nem dohányzom. Egészségügyben dolgozom és sajnos nem volt pénzem megcsináltatni, de már olyan állapotok uralkodnak hogy sírni tudnék. Szerintem már helyrehozhatatlan. Rettenetesen szégyellem magam ezért nem merek elmenni fogorvoshoz. De nagyon szeretnék valami megoldást hisz nagyon fiatal vagyok, szeretnék szép mosolyt. Kérem segítsenek.
Van lehetőség legaláb először elől megcsinálni valahogy vagy mi a menete? Milyen lehetőség lenne egy ilyen rendbehozására? Hogy ne kelljek napokig/ hetekig fog nélkül lenni.
Óriási köszönet ha válaszolnak, és adnak tanácsot.

Válasz

Kedves Kérdező!

Mindenképpen egy személyes szájvizsgálat és kiindulási OP felvétel szükséges hogy korrekt tervet lehessen készíteni. Általában mindig van olyan megoldás ami lehetővé teszi, hogy ne kelljen fogatlanul lennie. Fogorvosa empatikusan páciensként fog Önre tekinteni, nem kell szégyellnie magát semmiért. Üdvözlettel : Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk