A fogorvos válaszol

Pótlás

.

Tisztelt doktor úr /nő! Köszönöm a választ! Egy olyan kérdésem lenne, ha a fenti front fogaimon korona van és az egyik gyökér kezelt,ilyen esetben is meg oldható a fog szabályzás? Az előző orvosok ilyen lehetőséget nem ajánlottak fel. Mivel szeretném, ha rendbe lennének így fel keresem az önök rendelőjét.

Válasz

Tisztelt Kérdező!

A fogszabályozás a fogászatnak egy speciális külön területe, hogy ennek lerezéven mi kivitelethető, azt mindenképpeb fogszabályozó szakorvossal kell megbeszélnie. Hogy az Ön esetében milyen megoldás kivitelezhető, azt egyénre szabottan szükséges megtervezni. Ezért valóban javasolt lenne egy személyes konzultáció. 

Üdvözlettel 

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk