A fogorvos válaszol

Préskerámia konzolhíd (Maryland híd) alkalmazása frontfog pótlására

E. Attila

Tisztelt Fogaszat.

Kulfoldon tartozkodom, igy szemelyes konzultaciora valo idopont foglalasa jelen pillanatban nem aktualis reszemrol.
Szeretnem megkerdezni hogy panorama rontgen ill fotok elkuldesevel egy bizonyos segitseget kaphatok e illetve elorebb lehetne e mozditani a kezelest.
Maryland hid tunik a legjobb megoldasnak az esetemben es ez ugyben kernek a segitseguket. Hozzavetoleg mennyi idobe telik ennek kivitelezese stb stb
Termeszetesen reszletes informaciot tudok kuldeni az ezt megelozo kezelesekrol is.

Koszonom valaszukat.
Udv
Attila

Válasz

Kedves Attila!

A Maryland hídpótlás a front régióban főleg hosszabb távú ideiglenes pótlásként készíthető. Esztétikus, tartós pótlásnak hídpótlást, vagy implantátumon elhorgyonyzott koronát szokutnk készíteni.

A Maryland hídpótláshoz (de semmilyen hídpótláshoz), a pontos tervezéshez nem elég a röntgen felvétel, illetve a fotók, ugyanis az alsó és felső állcsontok egymáshoz viszonyított mozgásait csak élőben tudjuk jól vizsgálni. A mozgások, a harapási forma befolyásolhatja az anyagválasztást.

Természetesen előzetes kezelési tervet tudunk készíteni a röntgenek, fotók alapján, de ezt élőben még egyszer át kell beszélni és véglegesíteni.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk