A fogorvos válaszol

próba tömés

Kedves Doktor Nő!Egy próba tömés ellátott fognak kb hány napig kell,hogy érzékeny legyen?Mert nekem lassan egy hete tették bele a próbatömést(szerdán lesz egy hete),de úgy érzem,hogy ugyanúgy fáj mint a tömés előtt…sőt mintha rosszabb lenne,tegnap este már éreztem éjjel,hogy enyhén lüktetett…ma is éreztem már nappal is enyhén a lüktetést,és most olyan szúró erősebb fájdalmat is érzek mellette, egy hónap múlva kellene visszamennem..de nem tudom mit tegyek,úgy érzem hogy rosszabb mint a tömés előtt bár akkor is fájt…nem enyhülni kellene ilyenkor a fájdalomnak,hogy gyógyszer van benne?Üdvözlettel:Adriána

Válasz

A lüktetés arra enged következtetni, hogy a fogat ellátó ideg kezd begyulladni. Így a megfelelő oki terápia a gyökérkezelés a fog megmentése érdekében. Kérem, a megbeszélt terminus előtt keresse fel kezelőorvosát!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk