A fogorvos válaszol

Progenia

.

Tisztelt Doktornő/ Doktor ÚrKérdésem tárgya az lenne,hogy foglalkoznak e Önök Progenia által okozott rendellenesség kezelésével vagy tudnak e esetleg bármilyen javaslatot adni ezzel kapcsolatban?Egy fogszabályzó szakorvos szerint az én problémámat sajnos csak műtéti beavatkozással,illetve hosszas fogszabályzással lehetne korrigálni és azt tanácsolta keressek egy olyan csapatot akik ilyen páciensekkel is foglalkoznak. Eleinte csak felső fogszabályzást szerettem volna,de egyre jobban zavar az alsó állcsont eltérése,így ha már elkezdeném akkor komplett az alsó felső fogsoromat szeretném rendbe hozatni az állcsont helyreállítással együtt. Várom válaszukat. Előre is Köszönettel és Tisztelettel!

Válasz

Kérem, keresse fel Dr. dr. Sass Tamás kollegámat konzultáció céljából a progénia pontos kezelésének megbeszélése érdekében!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk