A fogorvos válaszol

Rágóizom gyulladás

Tisztelt Dr-nő! Úgy 5 éve csináltattam meg a teljes felső fogsort,ami sajnos nem sikerült jól.Nagyobb lett mint az eredeti.Az alsó meg talán ezáltal nagyon megkopott.Így ,mivel rosszul zárnak a fogaim,nagyobbak a harapások,megnyúllott és begyulladt a rágóizom,és nagyon fáj. jobb oldalon.Nem tudok rágni,csak könnyű ételeket enni.Nem is tudom teljesen kinyitni a számat. szenvedek kb 1 hónapja ,igaz orvosi tanácsra szedek azóta algoflex-et,fájdalomra,gyulladásra,és myoflexint izomlazításra.Hát nem sokkal jobb.és azóta sem tudok rágni,mert úgy bele hasít,még a fülem,és a halántékom is fáj.Azt szeretném kérdezni,mert ezt nem mondta az orvos akihez mentem,hogy meddig tart a gyógyulás,vagy ez már mindig így lesz és fájni fog,vagy alsó felső fogsort kell csináltatni,ami rengeteg pénz.Vagy egy nagyon lassú gyógyulási folyamat.Nagyon szépen köszönöm a válaszát.Tisztelettel:Mária

Válasz

Ameddig a fogak megfelelő érintkezése nincs beállítva, azaz nagy valószínűséggel új fogpótlást kellenne készíteni, addig csak tünetileg lehet kezelni a problémát- fájdalomcsillapító, izomrelaxánsok szedése.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk