A fogorvos válaszol

Rágóizom gyulladás?

Tisztelt Szakember!Rendszeresen járok fogorvoshoz, 3 hónapja panoráma röntgen is készült, mégis, kb 3-4 havonta van 4-5 nap, amikor az állkapcsom vége, a fültő alatt iszonyúan fáj. Nyugalmi helyzetben minden rendben, beszélni is tudok, de evés-ivás inger hatására nagyon fáj, rágni alig tudok, és be is van rendesen dagadva. A fogorvosom szerint nem fog probléma áll a háttérben. Valóban másmilyen szakorvoshoz forduljak (bár az orvosom nem mondott más szakembert), vagy inkább keressek másik fogorvost..?Válaszát köszönöm!Üdvözlettel:V.Adrienn

Válasz

Érdemes lenne gnatológusnak megmutatnia. A gnatológus a fogazat érintkezésével és annak funkció közben történő változásával foglalkozik. Budapesten a Fogpótlástani Klinikán találhat ezzel foglalkozó szakembereket.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk