A fogorvos válaszol

Ráharapásra fájó fog

M. Milady

Tisztelt mindkét fogívemen fent majdnem teljes hosdzban tompán fáj a ráharapás. Teljesen spontán kezdődött kiflit akartam enni de az is fáj. Mindkét fogív végén egy egy szuvas bölcsességfog van ill volt. Az egyik oldalon a szuvas bölcsességfog eltávolítása megtörtént, de azóta is azon az oldalon is fájnak a fogak. Ráharapásra a 7es egészen biztosan és élesen belehasít. Kérdésem hogy mi ezzel a foggal a teendő? Gyökérkezelés? Mivel az egész sort érzem előfordulhat, hogy ha ezt az egyet gyökérkezelik megszűnik a sor problémája? Van értelme ezzel várni vagy ha ennyire tudom, hogy ráharapásra élesen belenyilal és fáj akkor mehet már a fog gyökérkezelése? Normál gyökérkezelést ki végez Önöknél? Köszönöm.

Válasz

Kedves Kérdező!

A fájdalom pontos okát csak röntgen felvételek, és alapos szájvizsgálatot követően tudjuk megmondani Önnek. Ha pedig tudjuk az okot, akkor válik biztossá, hogy mi is a teendőnk.

Amennyiben fog eredetű fájdalommal küzd, várni egyáltalán nem érdemes, mert a helyzet egyre csak rosszabb lesz.

Konzultációs időpontért kérem keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk