A fogorvos válaszol

repedések a fogon

Tisztelt Doktornő, Kérdésem a következő: szeretnék egy plazma lámpás fogfehérítést, de nemrég fedeztem fel hogy az elöl lévő fogaimon jó pár függöleges, hosszú repedés van, melyek csak surló fényben látszanak. Szeretném tudni, hogy mi a teendő ezekkel a repedésekkel, és meglétük nem zárja-e ki a fogfehérítés lehetőségét. Lehet hogy ez így káros lenne a fogaimra? Köszönettel, Kata

Válasz

A hirtelen hőváltozások hatására a fogzománcban is létrejöhetnek repedések, melyek jelenléte nem jár együtt a zománc meggyengülésével. Amennyiben csak erről van szó, a fehérítés biztonsággal elvégezhető.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk