A fogorvos válaszol

rezekálás arcdagadás

Tisztelt Doktornő/úr!Tegnap rezekálták bal felső ötös fogam, amivel hónapok óta kínlódtam már előtte (gyökérkezelés, mert ciszta volt a fogon, a ciszta felülfertőződött, csonthártyagyulladás, dagadás,antibiotikum, tályog, metszés,újra megtelt, kifakadt többször).A műtétet átvészeltem,este bevettem egy fájdalomcsillapítót, ma reggelre nincs fájdalmam, de az arcom szörnyen bedagadt, kőkeményre. Jegeltem tegnap, de éjszaka nem. Normális ez a nagyfokú dagadás? Mi a teendőm? Egy torz arc éz rám vissza a tükörből… Válaszát várom, üdvözlettel.

Válasz

Az arcduzzanat teljesen normális, főleg ilyen melegfrontban. A duzzanat 2-3 napig nagy marad, utána szokott csökkenni.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk