A fogorvos válaszol

Rohamos fogromlás

M. Martin

21 éves vagyok és rohamosan romlanak a fogaim.
Rendszeresen mosom a fogaimat mindig.
A fogaim belső részei sárgulnak , a mosolyal nincsen probléma az az oldala kivűl fehér.
Az a legnagyobb problémám hogy úgy érzem hogy gyengék a fogaim , mindig letörik valamelyik és úgx néz ki hogy mind elakarna idővel romlani.
Nincsen valami fajta fogkrém vagy bármi szer ami erősíti és fehéríti a fogaimat? Nem szeretnék már több fogat kihúzatni… Kérem segítsen !

Válasz

Tisztelt Kérdező!

A kemény fogszövetek remineralizálására való készítmény az elmex gél, mely nem helyettesíti a fogrkém használatát, hanem kiegészíti azt, a leírásban ismertetett módon használva. Nem helyettesíti továbbá a rendszeres fogászati kontrollt sem, mely során fogait megvizsgálvala kezelőorvosa a látottak alapján meg tudja ítélni, hogy az elszíneződések kórosak-e illetve hogy hogyan lehet rajtuk pontosan segíteni. Amennyiben nincs állandó fogorvosa, keresse fel rendelőnket bizalommal.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk