A fogorvos válaszol

Rohamos fogromlás

M. Martin

21 éves vagyok és rohamosan romlanak a fogaim.
Rendszeresen mosom a fogaimat mindig.
A fogaim belső részei sárgulnak , a mosolyal nincsen probléma az az oldala kivűl fehér.
Az a legnagyobb problémám hogy úgy érzem hogy gyengék a fogaim , mindig letörik valamelyik és úgx néz ki hogy mind elakarna idővel romlani.
Nincsen valami fajta fogkrém vagy bármi szer ami erősíti és fehéríti a fogaimat? Nem szeretnék már több fogat kihúzatni… Kérem segítsen !

Válasz

Tisztelt Kérdező!

A kemény fogszövetek remineralizálására való készítmény az elmex gél, mely nem helyettesíti a fogrkém használatát, hanem kiegészíti azt, a leírásban ismertetett módon használva. Nem helyettesíti továbbá a rendszeres fogászati kontrollt sem, mely során fogait megvizsgálvala kezelőorvosa a látottak alapján meg tudja ítélni, hogy az elszíneződések kórosak-e illetve hogy hogyan lehet rajtuk pontosan segíteni. Amennyiben nincs állandó fogorvosa, keresse fel rendelőnket bizalommal.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk