A fogorvos válaszol

rossz fogak

Tisztelt Doktor Úr/Nő.szeretnék segitséget kérni öntöl problémámmal.már nagyon régóta próbálom rászánni magam h elmenjek egy fogorvoshoz,mivel fellül szinte minden fogam roszz.vagy hiányos vagy letört félig.szeretném megkérdezni ilyenkor milyen beavatkozás a legjobb,nagyon kinos már mivel mosolyogni sem merek.rászántam magam h ebben az évben megcsináltatom.szeretném ha megirná mia legjobb megoldás.köszönöm szépen a tájékoztatás.

Válasz

Először egy panorámafelvételt kell készíteni, és ezt követően egy szájvizsgálattal egybekötött konzultáció során részletes kezelési tervet és árajánlatot tudunk Önnek adni.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk