A fogorvos válaszol

rossz fogak

Tisztelt Doktor Úr/Nő.szeretnék segitséget kérni öntöl problémámmal.már nagyon régóta próbálom rászánni magam h elmenjek egy fogorvoshoz,mivel fellül szinte minden fogam roszz.vagy hiányos vagy letört félig.szeretném megkérdezni ilyenkor milyen beavatkozás a legjobb,nagyon kinos már mivel mosolyogni sem merek.rászántam magam h ebben az évben megcsináltatom.szeretném ha megirná mia legjobb megoldás.köszönöm szépen a tájékoztatás.

Válasz

Először egy panorámafelvételt kell készíteni, és ezt követően egy szájvizsgálattal egybekötött konzultáció során részletes kezelési tervet és árajánlatot tudunk Önnek adni.

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk