A fogorvos válaszol

rosszul illeszkedő korona

Tisztelt Dr Úr!Nő!Nemrégiben csináltattam egy két tagból álló koronát a felső legelső fogaimra. A tartó fogon levő korona,sajnos beszéd közben ütközik az alsó fogammal.Elég kellemetlen érzés ez,olyan mintha rezonálna.50 ezer forintot fizettem érte decemberben,sajnos részletekben,mivel jelenleg munkanélküli vagyok.Januárban,amikor visszamentem a fogorvoshoz,vmennyit lecsiszolt a korona belső felületéből,de sajnos a problémám nem szünt meg.Nem tudom mi tévő legyek,lehet e még belőle csiszolni vagy van e módom arra,hogy új koronát kérjek/díjmentesen/,mert ezt szerintem elrontotta vagy a fogtechnikus vagy az orvos a minta levételénél.Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Meg kell vizsgálni, hogy alakítható- e még a korona szájban.

A garanciális feltételek az adott rendelőre vonatkozó feltételek mellett élnek.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk