A fogorvos válaszol

Segítsègkérés

J. Tóth

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!
Néhány hete,az egyik fogam gyökérkezelése közben beletört a tű az egyik gyökércsatornába. Jelenleg be van tömve és panaszmentes a fog. Egy későbbi időpontban folytatja a kezelést a doktornő,és tesz kísérletet az eszköz eltavolítására. Közben MR vizsgálatra kell mennem. A kerdésem az ,hogy MR kompatibilis-e a benn levő tű illetve okozhat-e bármilyen gondot(pl.elmozdulhat-e a helyéről a mágneses tér hatására),esetleg kizáró oka lehet-e az MR vizsgálatnak? Válaszát,segítsegét előre is nagyon szépen köszönöm!
T. Judit

Válasz

Kedves Judit!

Valószínűleg nem lesz gond a vizsgálat közben.

De mivel mi nem ismerjük a betört eszköz típusát, kérdését kérem a kezelőorvosának szíveskedjék feltenni!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk