A fogorvos válaszol

Sérült fogzománc

Tisztelt Fogászat!

Kisfiam 2 éves, a középső és oldalsó metsző fogai el vannak színeződve, sárgásak, és sérült a zománcuk, valamint hosszúsága olyan, mintha ki sem bújtak volna teljesen. 34 hétre született, még mindig szopizik este is, egyébként már mindent eszik.
Curaprox fogkefét használunk, gyermekorvos zymafluor szedését javasolta.
Mit tanácsolnak?
Érdemes szakrendelőt felkeresni, mennyire kell aggódni amiatt, hogy szükség lesz beavatkozásra, illetve mit érdemes szedni, és mire kell odafigyelni fogtisztításnál? Mennyire van hatással a fogak minőségére az anyatej?

Köszönettel,

Egy Édesanya

Válasz

Kedves Anyuka!

Szakorvos kollégának kellene látnia a fogacskákat, hogy pontos diagnózist tudjunk felállítani, és ennek megfelelő tanácsokkal lássuk el Önt.

Mivel az Ön által leírt állapot több okra is visszavezethető, ennek utána kell járni.

Rendelőnkben Dr. Finy Mirtill várja a piciket, keressék őt bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

 

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk