A fogorvos válaszol

sikertelen gyökérkezelés utáni foghúzás

Tisztelt Doktornő!A jobb 6-os fogamat gyökérkezelték.A gyökértömés után rettenetes fájdalmam volt.Másnap visszamentem az orvoshoz és azt válaszolta ,hogy türjem valamint felírt 4×1 Dalacin C-t.Fájt a fejem (hátul a kisagynál) és a halántékom is.1 hétig bírtam a fájdalmat és újra visszamentm ezútal kihúzta a fogam. Az egyik gyökértű túlért. A húzás után a kihúzott fogam melletti fogak nagyon érzékenyek, főleg az 5-ös.A fejem ugyanúgy fáj. Most Cataflamot szedek 3×1-et. Mikor múlik el? Esetleg ki kell húzni a másik két fogamat is?Nem kellene antibiotikumot szednem?

Válasz

A húzás melletti fogak állapotának megítéléséhez szájvizsgálatra és röntgenfelvétel készítésére van szükség.

A fájdalom ilyen hosszú megléte hátterében nagy valószínűséggel nem megfelelő sebgyógyulás áll. Ezért javaslom, keresse fel  a fogat eltávolító kezelőorvosát!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk