A fogorvos válaszol

stripelés utáni fájdalom

.

T. Szakértő!Az első felső metszőfogaim között kis hosszkülönbség volt. A fogszabályzó kezelés végén a fogszabályzó szakorvos a hosszabból elstripelt egy kis részt, így most szinte kerültek.Viszont azóta fogmosásnál fáj, érzékeny az a terület. A doktor szerint Elmex zselével kell kenni pár napig, amíg regenerálódik.Ön szerint normális ez a jelenség? Jó az Elmex zselés megoldás, meddig fog fájni?Köszönettel:Brigi

Válasz

Mindenképp valamilyen fogérzékenységre való fogkrém vagy az elmex zselé használatát javaslom. Panaszai hamarosan szűnni fognak.

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk