A fogorvos válaszol

stripelés utáni fájdalom

.

T. Szakértő!Az első felső metszőfogaim között kis hosszkülönbség volt. A fogszabályzó kezelés végén a fogszabályzó szakorvos a hosszabból elstripelt egy kis részt, így most szinte kerültek.Viszont azóta fogmosásnál fáj, érzékeny az a terület. A doktor szerint Elmex zselével kell kenni pár napig, amíg regenerálódik.Ön szerint normális ez a jelenség? Jó az Elmex zselés megoldás, meddig fog fájni?Köszönettel:Brigi

Válasz

Mindenképp valamilyen fogérzékenységre való fogkrém vagy az elmex zselé használatát javaslom. Panaszai hamarosan szűnni fognak.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk