A fogorvos válaszol

Szájpadlás fájdalom

Z. Géza

Jó napot ! Fogfájás miatt egy ismerős tanácsára svédcseppel öblögettem aminek a hatására a szájpadlásom egy része ki sebesedett , olyan mintha leszedte volna a nyálkahártyát . Az említett „sebek” belülről vörös , kifelé fehéredő csíkok amik a fogsor mellett párhuzamosan húzódik. Az étkezés nehezen megy mert bármi hozzáér ezekhez a csíkokhoz jön a fájdalom ami gyakran fejfájással. Hogy tudnám helyre hozni , vagy egyáltalán hogy nevezik ezt a fajta szájpadlás sérülést vagy fertőzést ? Előre is köszönöm
.

Válasz

Kedves Kérdező!

Először is, fogászati probléma esetén érdemes rögtön a fogorvosát megkérdezni, felkeresni, mindemellett a szomszédok tanácsait fenntartással fogadni.

Kérem keresse fel fogorvosát!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk