A fogorvos válaszol

Szájpadláson lévő dudor!

S. Angéla

Tisztelt Dr.Úr,Hölgy. A szájpadlásomon már kb.3 éve van egy keménynek mondható duzzanat,idönként fáj is,de mivel 2 éve műfogsorom van,ezért ugy gondolom hogy a fogaimról való gyulladás nem lehetséges! Mi lehet ez erre szeretnék konkrétabb választ kapni! Orvosnál még nem voltam mert azt mondta a fogorvos Dr.nő fogcsináltatás után,hogy 1-2 hét és el mulik,de azóta is már 1/5 éve ott van.. várom válaszukat.

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Személyes szájvizsgálat nélkül sajnos nehezen megállapítható a duzzanat oka, valószínűleg  fogsor okozta decubitus. 

Amennyiben szeretné felkeresni rendelőnket, javasoljuk, Dr. Dr. Sass Tamáshoz szakrendelésére kérjen konzultációs időpontot. 

Üdvözlettel:

Dr. Záhonyi Balázs

dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk