A fogorvos válaszol

Szájsebészet

G. Gréta

Jó napot! Június 9-én voltam bölcsességfog húzáson, amit nem bírt a doki kiszedni, mert túl nagy volt a fog és egy órán keresztül próbálta kiszedni. Kaptam közben is érzéstelenítőt, mert begyulladt. Másnapra feldagadt az arcom, ez estére lejjebb ment, péntekre a szemem alatt is bedagadt, ez akkor este le is ment a szememről, de felhívtam a rendelőt mert nagyon megijedtem. Azt mondták ne pánikoljak, szedjek dalacint és természetes, hogy bedagadtam. El kezdtem szedni a gyógyszert. Ma reggelre a szemem felett is bedagadt. Kezdjek el pánikolni és mennyek ügyeletre, vagy nyugodjak meg és szedjem az antibiotikumot?

Válasz

Kedves Kérdező!

Kérem mielőbb menjen el egy szájsebészeti ügyeletre.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk