A fogorvos válaszol

Szájsebészet

N. Erzsébet

Kedves Doktor Úr/Hölgy.
A kisfiamat ma vittem szájsebészetre 8 éves. Jobb alsó 6-os kellet volna kihúzni denem sikerült mert nagyon fájt neki. Félig roncsolt fájó foggal hazaküldtek minket kaptunk antibiotikumot ha beszedtük menjünk vissza mert a gyulladás miatt fáj ennyire neki. Ezekután benemtudom ültetni a fogászati székbe. De így nem maradhat az is csoda ha fog tudni inni – enni fomosásrol nem is beszélve.

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Sajnos valóban előfordul, hogy egy fog annyira begyullad, hogy az érzéstelenítő nem hat megfelelően. Ilyenkor antibiotikummal szoktuk lehúzni a gyulladás tüneteit (duzzanat, fájdalom), így a fog eltávolítását nyugodtabb körülmények között lehet elvégezni. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk