A fogorvos válaszol

Szájsebészet vagy Parodontológia?

P. Gabriella

Sajnos ma evés közben leesett egy kéttagú cirkónium koronám (kb. 5 éve lett feltéve), amiben az egyik fogam egy része benne maradt, ez csapot is tartalmazott. A korona helyein végig piros színű, már szerettem volna elmenni meg nézetni, mert már előtte is éreztem, hogy valami nincs teljesen rendben. Mellette nem rég gyökér kezeltek egy hátsó fogamat. Lehet-e összefüggés a kettő között. Nem ugyan azon a helyen végezték, ezért nem tudtam eldönteni, hova forduljak. Egyik hellyel se voltam teljesen elégedett. Esetleg egy személyes konzultáció szoba jöhet-e? Nem Budapesti vagyok. Köszönöm megtisztelő válaszukat.

Válasz

Kedves Kérdező!

A leírtak alapján, röntgen és személyes vizsgálat nélkül sajnos nem lehet kezelési javaslatot írni a szükséges beavatkozásokról, konzultációs időpontért kérem keresse a rendelő ügyfélszolgálatát telefonon vagy emailen. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk