A fogorvos válaszol

Szájüregbeli kitüremkedés

B. Csenge

Tisztelt doktor úr/ doktornő!
A mandibulám bal felén nő a bölcsességfogam, amit egy éve javasoltak, hogy majd műtessem ki, de eddig elmaradt a vizsgák miatt. Ma reggel arra keltem, hogy nagyon fáj, és a csont felett megjelent egy kitüremkedés, benne egy fehér pici ponttal. Fogorvoshoz jelenleg nem tudok elmenni, és nem tudom, hogy ezt a bölcsességfogam okozza-e, vagy pedig egy súlyosabb gond (erre gyanakszom, mivel fel centivel a csont felett van). Csatolnék képet, de nem lehet.

Előre is köszönöm a választ!
Cs

Válasz

Kedves Cs!

Kizárólag egy fogorvos fogja tudni megmondani, hogy mi a pontos baj, illetve segíteni is csak ő fog tudni Önön, így kérem keressen fel egy szakembert.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk