A fogorvos válaszol

szájvíz terhesség alatt

Tisztelt Doktornő/Doktor úr!Terhességem 11. hetében járok. Gyerekkorom óta kínoz az állandóan felbukkanó aphta. Tudom, hogy nincs rá orvosság, de a terhesség alatt legyengül az immunrendszer, ezért szeretném megelőzni mind az aphta kialakulását, mind pedig a fogínygyulladást. Milyen szájvizet javasolna mely a terhesség alatt is biztonsággal alkalmazható?Köszönettel:N. Bernadett

Válasz

Az ínygyulladással szemben hatékonyan veszi fel a harcot megfelelő szájhigiéne esetén a Curasept öblögető. Ebből elegendő a legalacsonyabb dózist használni. (Csak gyógyszertárban kapható ez az öblögető.) 3 hónapig lehet folyamatosan használni, majd egy hónap szünetet kell tartani.

Javaslom, mielőtt elkezdi alkalmazni, keresse fel kezelőorvosát a lehetséges fogkövek eltávolítása miatt.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk