A fogorvos válaszol

Szájzsibbadás

Kedves fogorvos! Csak szeretnék érdeklődni, hogy foghúzásnál mennyire zsibbasztják el a szájat? Jobban, mint egy gyökérkezelésnél? Csak azért kérdezem, mert enyhe fokú pánik betegséggel küzdök. Most estem át gyökér kezelésen, még ez túlélhető volt. De 2 alsó hátsó letört fogat ki kéne húzni és félek tőle, főleg a zsibbadás miatt. Köszönöm válaszát.Melinda

Válasz

Kedves Melinda!

Az adott kezeléshez alkalmazandó érzéstelenítés függ a kezelendő fog helyétől (pl. alsó vagy felső) és a beavatkozás típusától. Ez azt jelenti, hogy egy pl. már elhalt fogat, (pl. egy gyökértömés cserét) „kisebb” érzéstelenítésben végzünk, mint pl. egy alsó rágófog eltávolítását.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk