A fogorvos válaszol

szakkifejezések értelmezése

Tisztelt Fog-szakorvos! Kész kezelési terv van a kezemben, melyben olyan szakkifejezések vannak, amiket nem értek, nem tudom, mik lehetnek.Ilyen például: extrakció emelővel, Sutura extrakcióhoz, Implantátum suprastruktura.A másik kérdésem a csontpótló anyagra vonatkozik. A 80000 Ft-os egységár független attól, hogy hány gramnyi anyag lesz behelyezve, vagy saját csontállományból lesz-e pótlás?Türelmüket és segítő tájékoztatásukat megköszönve,Tisztelettel:R. Éva

Válasz

extractió = fogeltávolítás, típusai lehetnek a fogóval, emelővel, műtéti feltárásból, ezek a nehézségi fokot és az árbeli különbséget jelölhetik.

sutura = varrat

implantátum suprastructura = a felépítmény amit az implantátumhoz csavarral rögzítünk. Ezt csiszolja be a fogtechnikus, ehhez rögzül majd a korona.

 

A 80.000 Ft egységár, amennyiben jelentősen nagyobb mennyiségű csontpótló anyag felhasználása szükséges, az ár módosulhat.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk