A fogorvos válaszol

szemfog hiányának pótlása híddal

Tisztelt Doktor Nő!Érdeklődni szeretnék, hogy egy db szemfog pótlása híddal mindennel együtt kb mennyibe kerül az olcsóbb kategóriába? Mivel egy fizetésből élünk emiatt nem engedhetem meg magamnak.

Válasz

Akár alsó, akár felső szemfogról van szó a szemfog pótlásához összesen 3 darab fogat kell lecsiszolni.

Így ideiglenes koronákkal és fémkerámia- Nikkelmentes fémre égetett porcelán – koronákkal 119.000Forintba kerülne a pótlás.

Hangsúlyozom, hogy ez egy idealisztikus esetre vonatkozik ez az összeg, mert előfordulhat, hogy a hiány előtti, vagy mögötti pillérfogak valamelyikét gyökérkezelni kell vagy újratömni- felépíteni szükséges.

Amennyiben online elküldi friss panorámafelvételét- melyre lehetősége nyílik honlapunkon keresztül-, akkor részletes és pontos árajánlatot tudok adni Önnek!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk